בליסו

לראשונה החליטו ב"וניליה", לצאת לראשונה מהגביע ולנסות ולשווק גלידה גם במארזים. השף איתי רוגוז'ינסקי יצר גלידה ללא סוכר על בסיס צמח הסטיוויה – המיועדת בעיקר לסוכרתיים.

המשימה שהוטלה עלינו הייתה למתג את הליין הזה ולהתחיל בגביעים שבאים בשני גדלים: אישיים ומשפחתיים. 

מכיוון ששם הגלידרייה הוא בניחוח איטלקי, רצינו שם שימשיך את הסדרה ויישמע גם הוא כזה, אבל גם יצליח להבהיר שזו גלידה בלי סוכר. אז קראנו לו "בליסו" (BLISOO), שם שבאופן די נדיר, היה מקובל על כולם כולם כבר בשמיעה הראשונה.

את הגביעים עיצבנו כליין מתחלף ודינאמי, המשתנה לפי צבע הפרי. תוספת נחמדה וחדשה שיצרנו היא הדפסה בתוך הגביע. מכיוון שזו גלידה ללא סוכר, החלטנו לכתוב בפנים נתונים וערכים בריאותיים הקשורים לגלידה ולפירות שהיא עשויה מהם.

את התוצאה הושיבו ב"וניליה" בתוך מקרר יעודי והנה, הכל לפניכם.