וניליה

כש"וניליה" הגיעה אלינו, היא כבר הייתה בעיניי רבים הגלידה הכי טובה בתל אביב. הספיק לנו הסיור במפעל המתקדם שלהם בהוד השרון, ומפגש עם השף איתי רוגוז'ינסקי, כדי להבין בדיוק למה זה ככה. שילוב כזה של איכות בלתי מתפשרת, חומרי גלם נדירים ברמתם ולהט מיוחד – חייבים להביא לתוצאה שמקבלים הלקוחות המאושרים שלהם בגביע.

  

כל מה שרצו מאיתנו היה, לרענן קצת את המותג.

  

מכיוון שהרשת הלכה וגדלה ונפתחו עוד ספינים, אי אפשר היה לעשות את השינוי בפעם אחת. לכן, לקחנו בחשבון שהוא לא יכול להיות דרסטי מדיי. אז עדכנו במעט את הפונט, בעברית ובאנגלית. חיזקנו מעט את הצבעים, עדכנו את השפה וחלק מהתוצרים: כרטיסי ביקור, מפיות, שקית נייר, שלטים.

  

במבט ראשון אפילו קשה לקלוט את ההבדלים ורק ההרגשה נשארת, של משהו יותר עכשווי, חדש, מודרני ומכאן. מה שאומר שמבחינתנו, הצלחנו במשימה שלנו..